Kelime Koşusu

Çarşamba, Ekim 27

bir uzun gün daha bitmeye çabalarken ufukta yenisi görünüyor. tepede koca bir dolunay hınzır hınzır parlıyor. benim bilmediğim bir şeyi biliyor sanki. belki de bilip bilmemezlikten geldiğim bir şeyleri.
yine zorlu geçti gün. yine aralıksız, molasız koşturmacalarla. ne nerede bitti, ne nerede başladı anlamadan. sanki uykusuzluk, yorgunluk değil bu hal, sanki her zaman böyleydim, hep de böyle kalacağım gibi. aman aman!
bıdır bıdır konuşan insanlar var orada burada. belki de varmış demeli. dostlar mı, düşman mı bilmediklerim. niyetlerini iyi ya da kötü diye betimleyemediklerim. hatta artık yargılamayı bile beceremediklerim, becerememeyi seçtiklerim. gerçekçiyim sanki biraz daha, değirmenlere karşı savaşmıyorum kılıçlarla. zamanın etkisi mi bu, kırılganlığın yerini soğukkanlılığın alışı, subjektif hallerin tarafsızlaşışı.. inen balyozlara çareyi kasket takmakta mı buldum :P
savunmasız yerimden vurdu beni son iki hafta. çabalayıp uğraşıp karşılığını görememekten daha acı ne olabilir? ve tabii kapasitemi, zamanımı verimli kullanamama fobim eklenirse bir de.. ama sekiz ay kaldı işte, sonra istesem de geri getiremeyeceğim, şimdi gözüme upuzun gözüken sekiz ay. -biraz da bu yüzden böyle etkiliyor ya olanlar, "ya sonra pişman olursam, ya sonra düzeltemezsem sonuçları, ya sonra çok geç olursa" lar.. sorumsuzluk mu, gevşeklik mi, ne yaptığım tam olarak?- daha dün sekiz yıldan bahsederdik, dört yıla indi sonra, sonra "son iki yıl yedik ayvayı" korkuları geldi, "sınıf ayrılacak, olamaz" lar sıralandı, sonra gördük ki pek güzel oldu, hatta çok güzel oldu, sonra "all star mı olacaksın başımıza" dediler, olduk, fark ettik ki tam yerinde, zamanında olduk. ve devam ediyoruz işte yuvarlanmaya, teker tokmak. o mükemmel planın kırıntıları serpiştirilmiş her yere, biliyorum. ama yine de şüphelenme hkkım var değil mi arada bir? "şu da olmayıverseydi..", "böyle de salak hata mı olur?!" serzenişlerini bu sene yapmazsam ne zaman yaparım değil mi ama :)
aktivasyon zamanı yakın, geçmişle bağlar kopuyor giderek, son paslaşmalar bunlar. yaralar kapanıyor, gereksiz yükler atılıyor. hazırız artık yeni rotaları çizmeye ve durmadan ilerlemeye.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home