Kelime Koşusu

Pazar, Mayıs 9

Ilginç -Garip ten Terfi mi Ettik ne :) -

renkler var dönüp duran, henüz tamamen içe çekmenin, ölesiye hissetmenin vakti gelmedi ama. birkaç yoldan birini seçeceğim ayrımı bekliyorum. bir kavşak belki. ya da yine bir uçurum. risk almak her zamankinden daha kolay. ve bunun bir anlamı olmalı. yenilenme çabası mı, kendini keşfetme süreci parçası mı?
her zamankinden fazla, her zamankinden geniş imgelem dünyası. binbir şey aynı anda harekete geçiyor zihnimde. dosyalamak ve ortaya dökmek taraftarım değilim daha, sanki birikiyor. içimde öyle güzel hisler var ki, açığa çıkacağa dair. sanki büyümesini izliyorum ışıltılı bir toz kümesinin. bir çeşit big bang bekliyorum. sessizliğin sesini dinlemek misali, görünmez taşların yerlerine oturuşunu izliyorum.
oldukça tanıdık tüm bunlar. yakın geçmişle özdeş az biraz. ama kendini tekrarlamak değil farkındayım. nefesler daha nüfuzlu, daha derin bu sefer. ve ışık daha belirgin. eski heyecanlar yine alevleniyor içimde, hem de elle tutulur şekilde. merak ve umut daha yoğun. cesaret kırıklığını attı gibi üzerinden. "bakalım"

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home